Suport pentru dezvoltarea de instrumente IT de gestiune în companii  

Sprijin financiar din partea BERD și a Proiectului de Competitivitate în Moldova, pentru implementarea de proiecte IT dedicate dezvoltării afacerii Dvs., finanțat de Uniunea Europeană în cadrul inițiativei EU4Business, USAID și al Agenției Suedeze de Cooperare pentru Dezvoltare Internațională (Sida). Prin intermediul acestui instrument de finanțare puteți dezvolta instrumente de gestiune a lucrului și fluxului de activități cu clienții (CRM), de planificare a fluxului de resurse din entitate (ERP), dar și alte instrumente de acest gen. 

BENEFICIARI: Întreprinderi Mici și Mijlocii înregistrate în Republica Moldova, cu o activitate de minim 2 ani

VALOAREA FINANȚĂRII Max. 20.000 Euro ( se alocă în două etape, a câte max. 10.000 euro). Cofinanțarea de 50% a cheltuielilor, reprezintă condiție obligatorie.

TERMEN LIMITĂ:   31 decembrie 2017

Citeste mai departe

Solicită Consultanță

Granturi pentru susținerea activităților de marketing și promovare

Programul USAID pentru Agricultură Performantă în Moldova (APM), implementat de Chemonics International Inc, lansează un apel de cereri de granturi pentru susținerea activității de Marketing și Promovare, care va contribui la identificarea și accesul pe noile piețe de desfacere și/sau pentru crearea noilor oportunități pe piețele de desfacere prin intermediul Fondului Inovații și Transfer Tehnologic în Agricultură.  APM încurajează solicitanții să dezvolte activități inovatoare care oferă soluții pentru problemele critice din sectorul agricol performant. 

BENEFICIARI: 

Entități comerciale sau non-profit, înregistrate în conformitate cu legislația RM

VALOARE GRANT150.000 - 900.000 MDL pentru fiecare proiect

TERMEN LIMITĂ:    4 iulie 2018 

Citeste mai departe

USAID Programul Agricultură Performantă în Moldova - adresat producatorilor și exportatorilor de miere

Fondurile (granturile) ce urmează a fi acordate sunt destinate introducerii unui tip unic și comun de recipient/vas pentru mierea brută, colectată de la apicultori. Obiectivul de bază al acestei activități este promovarea aplicării standardelor de siguranță alimentară care va influența creșterea exportului de produse apicole, diversificarea piețelor și dezvoltarea competențelor pentru a oferi o varietate mai largă de produse, iar ulterior va determina creșterea economic a activităților apicultorilor.

BENEFICIARI: 

Solicitanții trebuie să fie înregistrați ca persoană juridică în conformitate cu legislația Republicii Moldova și care să respecte toate reglementările civile și fiscale aplicabile;

VALOAREA GRANT-ULUIîntre 250.000 și 400.000 MDL

TERMEN LIMITĂ:    22 iunie 2017

Citeste mai departe

Schema de Grant EaP PLUS Cluster

Schema de subvenționare EaP PLUS s-a născut din ambiția de a spori în continuare parteneriatele de cercetare și inovare, prin intermediul clustererelor. Scopul programului este consolidarea clusterelor în țările Parteneriatului Estic, transferarea bunelor practici ale UE și, dacă este cazul, a țărilor Parteneriatului estic, precum și facilitarea unei cooperări durabile între grupurile existente sau emergente ale UE și ale țărilor Parteneriatului estic.

BENEFICIARI: 

Clustere sau entități grupate în clustere;

VALOARE GRANT: până la 10.000 Euro

TERMEN LIMITĂ:    30 septembrie 2017 

Citeste mai departe

Moldova Innovation Challenge Scheme

Scopul proiectului este de a stimula dezvoltarea inovațiilor în cadrul IMM-urilor din Moldova, asociații de afaceri locale,potențialii antreprenori cu idei inovative, prin oferirea de premii financiare pentru servicii și tehnologii, noi sau îmbunătățite, cu potențial ridicat de comercializare;

BENEFICIARI: Companii mici sau mijlocii din sectorul privat

VALOAREA FINANȚĂRII maxim 8,000 USD

TERMEN LIMITĂ: 28 aprilie 2017

Citeste mai departe