Ambasada Republicii Slovace la Chișinău anunță un apel de propuneri a granturilor mici 

Proiectele depuse trebuie să vizeze: sectoarele de alimentare cu apă, salubritate și gestionarea deșeurilor solide. Se va acorda prioritate propunerilor care se concentrează pe investițiile mici, de exemplu: reconstituiri de conducte locale de apă și sisteme de canalizare, revitalizarea surselor de apă, conexiuni dintre cladiri imobile la conductele de apă și sistemele de canalizare, montare sistemelor de purificare a apei potabile, sprijin în colectarea deșeurilor municipale, crearea locurilor specializare de colectare și reciclare a deșeurilor, etc.

BENEFICIARI: ONG-uri înregistrate, subiecții non-profit, autorități regionale și locale

VALOAREA FINANȚĂRII10 000 Euro

TERMEN LIMITĂ:   10 aprilie 2017

Citeste mai departe

Programul de Granturi Mici al Facilităţii Globale de Mediu anunţă concurs pentru selectarea propunerilor de proiecte

Programul de Granturi Mici al Facilității Globale de Mediu oferă granturi organizațiilor non-guvernamentale și organizațiilor din comunitate (ONG/CBO) din țările în curs de dezvoltare pentru a le permite să facă față provocărilor globale de mediu, în timp ce abordează necesitățile de dezvoltare durabilă. Motto-ul SGP este “acțiunea comunității cu impact global!”.

BENEFICIARI: Organizații non-guvernamentale și organizații din comunitate 

Termenul limita de depunere a cererilor de aplicare: 29 ianuarie 2017, 23:59 (GMT +2).

Citeste mai departe

LINIA DE FINANȚARE PENTRU EFICIENȚĂ ENERGETICĂ ÎN REPUBLICA MOLDOVA - MOSEFF

 

Credite cu porțiune de grant pentru sporirea eficienței energetice.

BENEFICIARI: Întreprinderi private comercial viabile

Termenul limită de aplicare: 30.06.2020

Valoarea creditului acordat : Negociabil cu banca

FINANŢATOR: Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare;Uniunea Europeană.


Citeste mai departe

Obține un grant pentru a participa la o școală de vară în Viena pe tematica ”eficiența energetică” 

Scopul instruirii este de a afla mai multe despre activitatea de management în cadrul proiectelor științifice internaționale, în special cu privire la programul Orizont 2020, precum și Acțiunile Marie Skłodowska-Curie pentru susținerea mobilității.

BENEFICIARI: Tinerii cercetători și manageri de proiect.

Termenul limită de depunere a aplicațiilor: 21 aprilie 2016.

Suma grantului: Participarea este gratuită iar cheltuielele de drum vor fi acoperite de către organizatori.

Citeste mai departe

Apel de Propuneri de Proiect nr. 5 in domeniul Eficientei Energetice, adresat solicitantilor de finantare din sectorul public – INACTIV

Acest Apel este adresat solicitantilor de finantare din sectorul public. Lista masurilor eligibile cumuleaza masurile de eficienta energetica aferente sistemelor de iluminat public, care sunt functionale sau partial functionale si se refera la urmatoarele categorii de obiective: sisteme de iluminat stradal si alte categorii de sisteme de iluminat.

NOTA!!!La data de 24 iulie 2014, Consiliul de administrare al Fondului a aprobat extinderea termenului scadenta de colectare a propunerilor de proiect in cadrul APP nr. 5 pana in data de 31 octombrie 2014.

BENEFICIARI: Prezentul Apel este adresat reprezentantilor autorizati ai obiectivelor de menire sociala, aflate in proprietate publica centrala si locala de toate nivelele, care au ca obiectiv eficientizarea sistemelor de iluminat public prin implementarea proiectelor care prevad realizarea masurilor de EE, aferente sistemelor de iluminat public.

FINANTATOR: Fondul pentru Eficienta Energetica din Republica Moldova.

Citeste mai departe